får jag för mig att lägga in så där vartannat år.
I år e de ett sånt år.
För många år sedan fick jag ett recept av en gammal man som var på gården
o köpte gurka samtidigt som jag.
Får ni för er att lägga in lite gurka
prova gärna det här.
Jag brukar blanda lite atamon o ljummet vatten o skaka runt det i burken
med locket på,
hälla över till nästa osv innan jag lägger i gurkan.
Väldigt god!!!!!
FiA.
Så husligt av dig, det är inne nu för tiden!
SvaraRaderaJag gjorde ofta sådant förr men det är många år sen nu. Konstigt vad man förändras...förr syltade och saftade jag också, plockade alla bär själv. Numera plockar jag bara svamp som jag torkar...Kramiz
SvaraRaderaDu är en riktig hus mor du :)
SvaraRaderaJag tänker faktiskt koka vinbärssaft för första gången. Tro hur det går??? :)
Kramen♥
säkert supergott men det där kan jag inte äta, alldeles för mycket socker i den där lagen
SvaraRaderaönskar dig en fin start på nya veckan
kramar
Mmmmmm! Så gott!
SvaraRaderaJag brukar göra en snabbvariant på sommargurka: 1-2-3 lag och skivad slanggurka, varvat med dill och senapsfrön.
Det blir klart på några timmar men har kortare hålltid.
Kram
God morgon i stugan denna tisdag som för övrigt är min första arbetsdag. kramiz
SvaraRaderaHar lagt in gurka en gg, jättegott men det tog ju aldrig slut.. *L*
SvaraRaderaNumera nöjer jag mig med rödbetor..
ha en bra dag !!