lördag 7 maj 2011

Årets första

rabarberkräm o sylt gjorde jag i går.



Det e ngt speciellt den där första krämen tycker jag.

En "doft" av min barndom.

I dag blir det grillade räkot på spett, lax och rabarberpaj.





Men först en stund i solstolen med en bok.

Ut o njut ni som kan.

Fia

7 kommentarer:

  1. Tror minsann jag tar jetten så ses vi sen ;) KRAM

    SvaraRadera
  2. Åh vad det låter smarrigt då :) önskar dig en skön lördag kram

    SvaraRadera
  3. Var i landet bor du??? Min rabarber har precis knoppat sig, orättvist... hihi...
    Trevlig lördag.
    Kram
    Viveka

    SvaraRadera
  4. Orättvist igen, hmm...
    Här sitter vi å fryser...å har det bra.
    Kram
    Viveka

    SvaraRadera
  5. Längesedan man åt rabrber, då är de extra gott när man ej äter de ofta
    Ha en snygg kväll

    SvaraRadera
  6. Allt med rabarber är gott! Fast våra rabarber är fortfarande i daggkåpestorlek så det är nog ett tag till innan jag kan skörda något....

    SvaraRadera
  7. Åh, rabarber..I löv rabarber! Vi hade det i trädgården när jag var liten och mamma gjorde rabarberpaj..mmmm..så gott!
    Ha en din söndag!
    Nina

    SvaraRadera