onsdag 15 september 2010

Ibland blir det lite fel

trodde ju att min vän syltgrisen fyller år i dag den 15 september o så är det den 15 nästa månad.



Så nu lär hon bli firad av hela blogg gänget på amelia. hehehe

Men det är hon värd. Hurra, hurra , hurra, hurra i förskott.

ha en bra dag,    Fia



3 kommentarer:

  1. Ja, klart jag kommer ihåg dig:) Kul att folk från amelia kommer hit. Här strular sällan eller nästan aldrig. Ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  2. Hahaha söta du! Nu har jag lärt mig lite till så på måndag blir det att sitta framför vars en dator under vår träff HAHA... kram :)

    SvaraRadera
  3. Förra året skakade Seiko upp den mekaniska klocksscenen fake Rolex på startnivå genom att göra två stora tillkännagivanden: Den ena var avvecklingen av den populära SKX-serien, och rolex replica den andra var introduktionen av en helt ny samling av Seiko 5 sportklockor. Det här är stora nyheter, eftersom Seiko 5 är utgångspunkten rolex kopia för många människors tittande resor. Dessutom har Seiko inte replika klockor färre än 27 nya modeller i olika färg- och ringfärger, väska och remsor. Här är en titt på rolex kopior några av dem.
    Vintage dykur är alla rasande, men klockor kopior ett märke och modell blir ständigt förbises och det är Rado's Captain Cook. Visst rolex klocka kopia är det lite nyfiken, med tanke på att Rado under längsta tid har handlat fake rolex om att vara modern och modern. Rado var ett av de första varumärkena som använde keramik som ett klockmaterial. Ändå är Captain Cook en charmig fake omega klocka med stilig vintage-estetik och, kanske viktigare, ett relativt bra pris. Vi tittar närmare fake breitling på 42mm-versionen i stål med en blå urtavla och matchande blå keramikram.

    SvaraRadera